Cultura 07/08/2017

Todd Haynes dirigirà un documental sobre The Velvet Underground

El director d''I'm not there' prepara un documental que inclourà entrevistes amb els membres de la banda i rodat amb un punt experimental

Ara
1 min
Todd Haynes dirigirà un documental sobre The Velvet Underground

BarcelonaEl director Todd Haynes té una relació molt estreta amb el món de la música, i prova d'això són curtmentratges com 'Superstar: The Karen Carpenter Story' o la coneguda 'I'm not there', on intentava capturar l'essència de Bob Dylan a través de diversos actors. El seu proper projecte serà purament documental i se centrarà en The Velvet Underground, la banda de rock liderada per Lou Reed.

Tot i que el projecte encara es troba en una fase embrionària, Haynes assegura que el documental "es basa en les pel·lícules d'Andy Warhol" i manté "una rica cultura del cinema experimental" que el director assegura s'ha perdut. Les entrevistes amb els membres supervivents de la banda i una recerca extensa seran claus per armar aquest nou documental en què l'absència de Lou Reed, mort el 2013, es farà notar. Serà un any de molta feina per a Haynes, que estrena 'Wonderstruck', protagonitzada per Julianne Moore.

stats