Música
Cultura 20/07/2014

Mishima, Txarango i Headbirds actuen aquest diumenge al Central Park de Nova York

El concert s'emmarca en el programa Catalan Sounds on Tour organitzat per l'Institut Ramon Llull

Ara
2 min

BarcelonaTxarango, Mishima i Headbirds actuen aquest diumenge al Central Park de Nova York dins la programació del SummerStage Festival. El concert s'emmarca en el programa Catalan Sounds on Tour organitzat per l'Institut Ramon Llull (IRL). Headbirds, nom artístic del productor Daniel Guijarro, obrirà la sessió a les tres de la tarda. Mishima actuaran a les 15.45 h, i després d'una nova intervenció de Headbirds sortiran a escena els Txarango.

El SummerStage Festival, organitzat per City Parks Foundation, és un programa d'actuacions gratuïtes que es desenvolupa de juliol a setembre a diferents parcs de la ciutat, però principalment al Central Park de Nova York i, concretament, al Rumsey Playfield –entre la 5a Avinguda i el carrer 69–. L'objectiu del SummerStage és donar a conèixer a les diferents comunitats que viuen a Nova York la diversitat de cultures que hi ha al món, en els seus formats més tradicionals i contemporanis. Les activitats, que es realitzen a l'aire lliure, són obertes i accessibles per a persones de totes les edats i procedències. Es calcula que el públic diari és d'unes 5.000 persones. Aquest any un dels actes centrals del festival serà un homenatge a Fania, el llegendari segell de música llatina de Nova York fundat el 1964, i per on van passar artistes com ara Rubén Blades, Héctor Lavoe i Celia Cruz, entre altres. Fins al 24 d'agost també hi actuaran Gregory Porter i Dr. John.

Enguany i per primera vegada, l'IRL col·labora amb el Festival per organitzar Catalan Sounds on Tour. Aquesta col·laboració arriba després que l'any passat l'IRL convidés a la directora artística del SummerStage Festival, Erika Elliott, al Mercat de Música Viva de Vic i a FiraTàrrega perquè conegués l'oferta artística que s'hi presentava.

stats