Gent
Cultura 20/09/2011

És un vampir Nicolas Cage?

La fotografia d'un home del 1870 amb una extraordinària semblança amb l'actor nord-americà se subhasta a eBay per un milió de dòlars

Redacció
1 min
La fotografia que 'prova' que Nicolas Cage ja vivia el 1870

BarcelonaLa febre dels vampirs ja no adopta només la forma de sèries, pel·lícules i llibres, sinó que també s'estén als actors. El primer afectat ha sigut Nicolas Cage, de qui es diu que és un vampir que canvia de forma cada 75 anys, si fa no fa. Això és el que assegura un ciutadà de Seattle que va posar a la venda al portal de subhastes electròniques eBay una foto d'un home que va viure a Bristol, a l'estat nord-americà de Tennessee, cap al 1870, i que mostra una extraordinària similitud física amb l'actor d'Adaptation i Ghost rider. Amb el títol "Nicolas Cage és un vampir" el venedor explicava que la fotografia, per la qual demanava un milió d'euros, és autèntica i que no va patir cap mena de manipulació. El venedor afirmava que està convençut que l'home de la imatge és realment Nicolas Cage i que és un vampir o un no mort, que es reinventa cada cert temps. Fins i tot especulava que d'aquí a 150 anys Cage podria deixar la interpretació per dedicar-se a la política, a presentar talk-shows o a ser líder d'un culte.

Si després de llegir l'article algú s'ha convençut de la immortalitat de l'actor i pensa a licitar per la imatge, arriba tard: ja no la trobarà a eBay. Potser l'espavilat venedor de Seattle va trobar un comprador.

stats