Cinema
Cultura 10/03/2014

Ventura Pons es recupera després de patir dos vessaments cerebrals per un accident de bicicleta

El succés va ocórrer fa quatre setmanes a la Diagonal. El cineasta va ser traslladat immediatament a l'hospital de Sant Pau i des de fa dues setmanes està ingressat a l'Institut Guttmann

Acn
1 min
El cineasta Ventura Pons / ACN

BarcelonaEl director de cinema Ventura Pons va patir un accident de bicicleta fa quatre setmanes a la Diagonal de Barcelona que va provocar-li dos vessaments cerebrals dels quals ja s'està recuperant amb bon pronòstic. En un primer moment, el cineasta va ser traslladat a l'hospital de Sant Pau, però ja fa dues setmanes que està ingressat a l'Institut Guttmann. "Vaig patir dues hemorràgies –ha explicat el cineasta en una entrevista a RAC 1–. N'hi ha una d'interna que és la més fotuda i que m'ha afectat la mobilitat, però cada vegada estic millor".

"El problema és l'hemorràgia, no la mobilitat, perquè és al cap, el nostre cervell de màquines. Fa que les ordres que jo mateix em dono per aixecar la cama o moure el braç no m'arribin a lloc, però això ja s'està solucionant, és una qüestió de temps", així s'ha expressat Ventura Pons després que Pilar Rahola donés a conèixer públicament l'accident en una tertúlia.

Pons ha explicat que no recorda res de l'accident, però que va ser al davant de la Casa de les Punxes d'un dia entre setmana a les dotze del migdia. Director de films com 'Què t'hi jugues, Maripili' o 'El Vicari d'Olot', el cineasta va estrenar a principis de febrer la seva 25a pel·lícula, el documental 'Ignasi M.'.

stats