Cultura 11/08/2015

'El virus de la por', el nou film de Ventura Pons, arriba als cinemes el 18 de setembre

La pel·lícula és una adaptació de l'obra teatral 'El principi d'Arquimedes'

Ara
1 min

'El virus de la por', la nova pel·lícula del cineasta català Ventura Pons, arribarà a la gran pantalla el pròxim 18 de setembre. Tot i això, l'estrena del llargmetratge serà el 4 de setembre a la secció 'World greats' del Festival de Cinema de Montreal.

La 26a pel·lícula de Ventura Pons és una adaptació al cinema de l'obra de teatre 'El principi d'Arquimedes'. La història narra els prejudicis i temors que provoca el petó d'un monitor a un nen que plora en posar-se a la piscina per primera vegada. El director català ha escrit el guió amb l'autor del text original, Josep Maria Miró.

Pons ha mantingut els actors del muntatge teatral, Santi Ricart, Roser Batalla, Albert Ausellé i Rubèn d'Eguia, que encarnen els mateixos personatges. El film, però, també incorpora l'actriu Diana Gómez, que interpreta una de les treballadores de la piscina.

Es tracta de la setena adaptació d'un text teatral que fa el director Ventura Pons. Anteriorment havia dirigit 'Actrius', 'Carícies', 'Amic/Amat', 'Morir (o no)', 'Anita no perd el tren' i 'Barcelona (un mapa)'.

stats