Música
Cultura 15/01/2017

La versió més solidària del 'Mediterráneo' de Serrat

S'estrena el videoclip de la cançó del cantautor interpretada per una vintena d'artistes en el marc de la campanya a favor de l'acollida de refugiats 'Casa nostra, casa vostra'

Ara
1 min

BarcelonaJa es pot veure a YouTube el videoclip de la versió més solidària del 'Mediterráneo' de Joan Manuel Serrat. La campanya a favor de l'acollida de refugiats 'Casa nostra, casa vostra' ha estrenat la versió inèdita de la cançó interpretada per una vintena d'artistes amb l'objectiu de donar suport al Gran Concert per a les Persones Refugiades que se celebrarà l'11 de febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona.

En l'enregistrament d'aquesta versió col·lectiva hi han participat Joan Manuel Serrat, Judit Neddermann, Sidonie, Manolo García, Ismael Serrano, Gemma Humet, Gossos, Els Amics de les Arts, Jofre Bardagí, Antonio Orozco, Pablo López, Joana Serrat, Shuarma, Elèctrica Dharma, Santi Balmes, Marina Rossell, Estopa, Feras Almalat, Luis Robisco (guitarra), Pere Fovet (bateria), Jordi Franco (baix) i Manu Guix (direcció i producció musical, piano i teclats).

Al concert del Palau Sant Jordi de Barcelona està previst que puguin a l'escenari una cinquantena d'artistes i que tots els beneficis que s'obtinguin de la venda d'entrades es destinin a organitzacions que treballen en migració i refugi.

La cinquantena d'artistes que participaran al concert solidari

La iniciativa, que compta amb la producció de Primavera Sound i la participació de Canet Rock i Clippers, forma part de la campanya 'Catalunya per l'acollida', que també organitzarà una manifestació el dissabte 18 de febrer.

stats