Cinema
Cultura 28/03/2013

Els Wachowski preparen una sèrie per a Netflix

Els creadors de 'Matrix' s'alien amb el guionista J. Michael Straczynski per desenvolupar la primera temporada de 'Sense8', que emetrà en exclusiva el canal nord-americà de televisió a la carta a finals del 2014

Ara
1 min
Lana Wachowski -que signa la primera pel·lícula amb aquest nom, fins el 2010 es deia oficialment Larry- amb el seu germà Andy.

BarcelonaEls germans Andy i Lana Wachowski han trobat una nova casa per al seu nou projecte i no és altre que Netflix. El servei de televisió a la carta acollirà la sèrier d'episodis d'una hora 'Sense8', que produiran juntament amb J. Michael Straczynski, el creador de la sèrie de ciència-ficció 'Babylon 5' i guionista de còmics com 'X-Men' i 'Spiderman'. Netflix va anunciar que emetria una primera temporada de 10 episodies de forma exclusiva a finals del 2014.

De moment es coneix poc del contingut de 'Sense8', que ha estat descrita com "una apassionant història de ments connectades i ànimes perseguides". Lana i Andy Wachowski han dit que "feia anys" que volien treballar amb Straczynski, "principalment perquè el seu nom és més dificil de pronunciar que el nostre, però també perquè compartim l'amor pel gènere i perquè som un grapat de 'nerds'".

"Fa uns anys, vam tenir una conversa sobre la forma en què la tecnologia simultàniament ens uneix i ens separa, i a partir d'aquesta paradoxa neix 'Sense8'", van explicar els creadors de 'Matrix', que el pròxim més arrenquen la producció del seu nou treball per al cinema, el llarg 'Juniper ascending'.

stats