Cultura 20/02/2019

¿Whoopi Goldberg és la presentadora secreta dels Oscars?

Un rumor apunta a l'actriu com a gran sorpresa d'una gala oficialment sense mestre de cerimònies

Ara
1 min

BarcelonaL'actriu Whoopi Goldberg, que ha presentat els Oscars en quatre ocasions, podria ser la presentadora sorpresa de la gala que se celebrarà diumenge, segons apunten diferents fonts recollides pel rotatiu 'The Guardian'. Goldberg no ha aparegut al programa que presenta, 'The View', d'ençà que es va anunciar que participaria en la cerimònia presentant un dels premis.

Quan Kevin Hart va renunciar com a presentador d'aquesta edició, l'actriu i presentadora es va oferir públicament a l'Acadèmia, donant suport a la necessitat de la figura del presentador: "Si vols fer una cerimònia sense presentador, endavant. Però crec que és una mala idea. La gent necessita algú que els porti d'un segment a l'altre. I ha de ser algú que s'estimi les pel·lícules".

El 1994 Goldberg va ser la primera dona que va presentar uns Oscars en solitari. Va repetir com a mestra de cerimònies el 1996, el 1999 i el 2002, una edició que va durar quatre hores i 23 minuts, la més llarga de la història dels Oscars. Abans havia sigut la primera actriu negra a aconseguir-hi dues nominacions: la primera per 'El color púrpura' i la segona per 'Ghost', que va guanyar.

stats