Equipaments culturals
Cultura 13/12/2014

Xavier Trias: "Barcelona per fi té el Museu del Disseny que es mereix"

L'alcalde inaugura el nou equipament de la plaça de les Glòries, que a partir d'aquest diumenge, i fins al 31 de gener, es podrà visitar gratuïtament

Europa Press
1 min
El Museu del Disseny / PERE TORDERA

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat aquest dissabte que Barcelona "té per fi el Museu del Disseny que es mereix", durant la visita que ha servit per inaugurar aquest nou equipament a la plaça de les Glòries. El Museu obrirà les portes al públic aquest diumenge i es podrà visitar gratuïtament fins al 31 de gener del 2015.

Trias ha destacat que el Museu completa el Disseny Hub de la ciutat, que integra també el FAD, el Barcelona Centre de Disseny i la biblioteca El Clot-Josep Benet, després d'un llarg període de preparació, en què s'ha fet una tasca exhaustiva de restauració i integració de les més de 7.000 peces que integren el Museu. "Després d'un llarg camí, tot l'esforç que s'ha fet ha valgut la pena", ha dit l'alcalde de Barcelona.

A la inauguració hi han assistit el conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell; el tinent d'alcalde de Cultura, Jaume Ciurana; el tinent d'alcalde d'Hàbitat Urbà, Antoni Vives, i la directora del museu, Pilar Vélez, entre d'altres.

stats