Publicitat
Publicitat

Blanco: "El destí d'Espanya no s'escriurà fora de la democràcia"

El ministre Portaveu anuncia que el consell de ministres ha aprovat el traspàs de competències al País Basc de formació de professionals de turisme i inspecció de treball i seguretat social. Anuncia que el proper president espanyol prendrà possessió el 13 de desembre.

El ministre Portaveu, José Blanco, ha dit que Espanya passa per "un moment de dificultats" però "el destí d'Espanya no s'escriu fora de la democràcia, l'escollirem els espanyols el divendres a les urnes". Ha afegit que "només hi ha un camí per superar la crisi: la política, la participació i la democràcia". Ha indicat que "per això el govern treballa perquè la jornada electoral sigui tranquil·la, sense incidents, perquè es pugui exercir el dret a vot amb totes les garanties, amb plena llibertat". Anuncia que el proper president espanyol prendrà possessió el proper 13 de desembre.

Per altra banda, també ha anunciat que el consell de ministres ha "aprovat el traspàs de competències al País Basc de formació de professionals de turisme i inspecció de treball i seguretat social".

També s'han aprovat decrets per potenciar les energies renovables perquè els consumidors puguin comptabilitzar el seu propi consum restant l'energia que ha generat i transmès a la xarxa amb plaques fotovoltaiques.


Més continguts de