Economia 28/08/2017

Almirall canvia el conseller delegat de la companyia

Peter Guenter substituirà Eduardo Sánchiz a partir del primer d'octubre

Ara
1 min
El negoci de dermatologia d'Almirall ja representa el 44% de les vendes totals

BarcelonaLa farmacèutica catalana Almirall ha anunciat la tarda d'aquest dilluns el nomenament de Peter Guenter com a nou conseller delegat. La companyia de la família Gallardo ho ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Guenter substituirà en el càrrec Eduardo Sanchiz. El nomenament l'ha aprovat el consell d'administració del grup farmacèutic, que assegura que forma part del pla de successió iniciat fa més d'un any.

Peter Guenter succeirà Eduardo Sanchiz, que va expressar el seu desig de renunciar al càrrec a partir de l'1 d'octubre del 2017, segons ha explicat la companyia.

El relleu es produeix pocs dies després que Almirall també nomenés Ron Menezes com a primer executiu per al negoci dermatològic dels Estats Units.

Els relleus es produeixen en un moment en què Almirall s'ha decantat pel negoci dermatològic, centrant-se en els mercats europeu i dels Estats Units, però amb una revisió a la baixa de les seves previsions de resultats i un estiu marcat per la caiguda de la cotització a la borsa.

stats