Economia 03/06/2015

Amadeus es desploma gairebé un 10% després de la nova política comercial de Lufthansa

L'aerolínia alemanya cobrarà un recàrrec de 16 euros als clients que no comprin els bitllets a través de la seva pàgina web, una estratègia que castigarà el negoci del grup

Europa Press
1 min
La borsa de Madrid ha recuperat part de les pèrdues d'ahir / EFE

MadridAmadeus ha caigut un 9,7% al tancament de la sessió de la borsa d'aquest dimecres i ha liderat les caigudes de l'Íbex-35, que acabat amb un descens del 0,03%. Els inversors han penalitzat la cotització del proveïdor de serveis tecnològics per la indústria de viatges després del canvi de política comercial de Lufthansa.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'aerolínia alemanya ha decidit aplicar un recàrrec de 16 euros a partir de l'1 de setembre als bitllets que no es comprin a través de la pàgina web de la companyia, una estratègia comercial que afectarà el servei de reserva de viatges del grup Amadeus.

Els títols d'Amadeus han patit un retrocés fins a situar-se en els 37,36 euros, en una jornada sense grans notícies pel mercat i en la que el BCE ha decidit mantenir els tipus d'interès en mínims històrics. L'aerolínia IAG ha seguit a Amadeus en les caigudes de l'Íbex-35 i ha anotat un descens del 3%, tancant en 7,412 euros el títol.

stats