Economia 12/06/2018

El banc digital alemany N26 obrirà una seu a Barcelona

La companyia contractarà un centenar de persones de l'àmbit tecnològic

Dani Cordero
2 min
Imatge de la web del banc alemany.

BarcelonaEl banc digital alemany N26 The Mobile Bank ha anunciat avui que ha escollit Barcelona per obrir les que seran les seves segones instal·lacions a Europa. Fins ara present a Berlín i Nova York, la 'fintech' contractarà més d’un centenar de persones per a les seves noves oficines, que haurien d’estar obertes a partir del setembre. La companyia va néixer per ser una entitat bancària exclusivament digital i va obtenir fitxa bancària fa només dos anys.

El nou anunci d’una tecnològica que aposta per la capital catalana es va produir a Dublín, en el marc del congrés el congrés MoneyConf. L’elecció de Barcelona, segons va assegurar la companyia a través d’un comunicat, s’explica per la facilitat que tindrà per obtenir “el millor talent”.

A través d’un comunicat, N26 ha sigut contundent respecte a la importància que li dona a estar a la ciutat catalana: considera que és una de les ciutats punteres en “l’escenari 'start-up'”, que la capital catalana atrau un 58% de la inversió internacional a Europa, que és un dels millors llocs per fer negocis al sud d’Europa, que certàmens com el del Mobile World Congress han creat un gran ecosistema d’empreses tecnològiques, i que Barcelona destaca, a part de les seves dues grans escoles de negocis, per la seva qualitat de vida.

També ha comptat que Espanya es trobi entre els seu principals mercats. És per això que el banc considera que les seves noves instal·lacions podran cobrir fàcilment les més de 100 places de “professionals internacionals amb talent” que necessitarà cobrir la 'start-up' financera fins a finals del 2019. Actualment compta amb 430 treballadors en els seus dos quarters generals. El banc alemany planteja contractar més d’un centenar d’enginyers i de desenvolupadors de producte per aconseguir que el seu banc sigui més global.

Ronda de finançament

Consolidat en el negoci bancari, N26 va aconseguir tancar al març una ronda de finançament per un import de 160 milions d’euros. La companyia va superar els 1.000 milions d’euros de transaccions a través de la seva xarxa d’un milió de clients. En l’aterratge a Barcelona tindrà el recolzament de Barcelona Activa.

stats