Economia 08/04/2015

Barcelona s'ofereix per ser la seu del MWC fins al 2023

Els organitzadors del congrés mundial de tecnologia mòbil estudiaran si accepten allargar cinc anys més el contracte, que expira el 2018

Europa Press
1 min
Més millores que novetats al MWC

BarcelonaBarcelona s'ha ofert a GSMA, l'empresa impulsora del Mobile World Congress (MWC), per allargar cinc anys la seva condició de seu del congrés de telefonia mòbil. L'actual contracte expira el 2018 i la proposta de la capital catalana vol retenir el MWC almenys fins al 2023, segons ha informat GSMA aquest dimecres en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El director executiu de GSMA, John Hoffman, ha explicat que la companyia ha rebut una oferta dels promotors de la ciutat que s'està analitzat i que es farà una recomanació al consell d'administració en els propers mesos.

El grup impulsor de l'oferta està integrat pel Ministeri d'Indústria, la Generalitat, l'Ajuntament, Turisme de Barcelona, Fira de Barcelona i la Fundació Mobile World Capital.

El MWC va superar les seves pròpies previsions i va batre un nou rècord superant els 93.000 visitants de 200 països en la seva X edició a Barcelona el passat mes de març. El nombre d'assistents va superar en un 9,4% la cita del 2014.

L'edició d'enguany va comptar amb 2.100 empreses expositores -sumant els recintes de Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona-, presentacions de dispositius en primícia mundial i conferències estrella com la del fundador de Facebook, Mark Zuckerberg --per segon any consecutiu -; la del responsable d'Android, Sundar Pichai, i la del cofundador de Wikipedia Jimmy Wales.

stats