Economia 24/11/2014

Barcelona tornarà a tenir vols directes amb Atlanta l'estiu vinent

Delta Air Lines reprendrà el servei el juny del 2015 amb un vol diari per sentit

Acn
1 min

BarcelonaBarcelona tornarà a estar connectada directament amb Atlanta l'estiu de l'any vinent a través d'un vol que oferirà la companyia Delta Air Lines a partir del juny. En concret, l'aerolínia enlairarà diàriament un Airbus A330-300 de 292 places des de Barcelona cap a Atlanta a tres quarts de dotze del migdia i un altre des de la ciutat nord-americana cap a la capital catalana a dos quarts de sis de la tarda. El vol s'ofereix a través d'una 'joint venture' (aliança d'empreses) participada per Air France-KLM i Alitalia.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El vicepresident sènior de Delta per a Europa, l'Orient Mitjà i l'Àfrica, Perry Cantarutti, ha subratllat que les xifres del World Travel & Tourism Council sostenen que la contribució directa de la indústria dels viatges i el turisme al PIB de l'Estat augmentarà un 1,8% anual fins al 2024.

En aquest sentit, Cantarutti ha expressat la satisfacció de la companyia per "contribuir a aquest creixement" en seguir facilitant els viatges "de vacances i de negocis" entre els EUA i l'Estat espanyol a través dels vols a Barcelona, Madrid i Màlaga.

L'Airbus ofereix places BusinessElite i Economy Comfort. Les primeres són seients-llit amb accés directe al passadís. Les segones disposen de 10,16 centímetres més per a les cames i un 50% més de reclinació de respatller en comparació amb els seients de l'Economy Class internacional, segons dades de la companyia.

stats