Economia 12/05/2015

Basf invertirà 21 milions en una nova planta a Tarragona

La filial espanyola de la multinacional eleva el 12% la facturació el 2014, fins 1.194 milions d'euros

Ara
1 min
Planta de Basf a Tarragona. / ACN

BarcelonaLa multinacional química alemanya Basf invertirà 21 milions en una nova planta de formulació d'agroquímics a Tarragona, que servirà per ampliar la que té actualment i que es preveu que comenci a funcionar a finals del 2016, segons ha comunicat aquest dimarts la companyia.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La nova planta, dins del complex químic de Basf a Tarragona, permetrà la creació de 30 nous llocs de treball.

Basf va tancar el 2014 amb una facturació des d'Espanya de 1.194 milions, un 12% més que l'any anterior. La inversió en la nova planta és addicional a les inversions recurrents que Basf destina als seus centres productius a Espanya, que aquest any tornaran a rondar els 40 milions d'euros.

La fàbrica de formulació d'agroquímics de Tarragona produeix innovadors fungicides líquids per a una agricultura sostenible amb cultius d'alt rendiment. En concret, a Tarragona es produeixen més de 60 fungicides diferents a base d'ingredients actius moderns i altament eficients, una producció que cobreix tant el mercat europeu com el mercat sud-americà. La nova planta de Tarragona incorporarà les últimes innovacions tecnològiques en aquest camp i fabricarà fins i tot alguns productes nous.

stats