Economia 04/10/2018

Els Benetton venen un 6% de Cellnex al fons sobirà d'Abu Dhabi

La patrimonial de la família es compromet a invertir 1.500 milions d'euros en la seva expansió

Ara
1 min
Cellnex compra la Xarxa Oberta de Catalunya a Mediapro per desplegar la tecnologia 5G

BarcelonaEdizione, la societat patrimonial de la família Benetton, ha acordat la venda del 6% de Cellnex al fons Infinity Investments, que pertany al fons sobirà d'Abu Dhabi. Segons ha explicat aquest dijous, l'operació s'ha gestat a través de la seva filial Sintonia, que ha venut un 20% de les accions de la societat Connect, amb la qual controla la seva participació a Cellnex.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Actualment Connect té el 29,9% de la gestora de torres de telecomunicacions, que va adquirir com a part de l'opa conjunta amb ACS sobre Abertis. Tot i així, els Benetton s'han compromès a assegurar una inversió de 1.500 milions d'euros per finançar la futura expansió de Cellnex i convertir la companyia "en un líder indiscutible".

De fet, la patrimonial dels Benetton està mantenint "converses avançades amb un altre potencial inversor internacional" interessat a comprar un 20% addicional de Connect. Tot i així, la família es vol mantenir com a principal accionista de la filial amb què controla la seva participació en la companyia de torres de telecomunicacions.

stats