Economia 23/04/2014

Blesa: "He patit molt a la meva vida professional i personal per culpa de Silva"

L'expresident de Caja Madrid assegura que el jutge que el va empresonar dues vegades no va actuar amb "imparcialitat" en el seu cas. Silva l'acusa de mentir i interromp reiteradament el judici

Efe
1 min
Protestes a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Madrid. EFE

MadridL'expresident de Caja Madrid Miguel Blesa ha assegurat aquest dimecres que ha "patit molt" a la seva "vida personal i professional" pels mals que el magistrat Elpidio José Silva li ha provocat a ell, la seva família i el seu "prestigi".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Així ho ha expressat l'exbanquer en la seva declaració com a testimoni al judici contra Silva per prevaricació, en què ha lamentat l'actuació del jutge que el va empresonar en dues ocasions, arribant fins i tot al "paroxisme" d'acusar-lo de traficar amb armes "al costat d'altres il·lustres personatges", fent al·lusió a l'expresident del Govern José María Aznar.

Durant l'audiència, que continua encara a causa de les nombroses interrupcions ocasionades per Silva, el president de la Sala, Arturo Beltrán, ha hagut de fer fora un grup d'afectats per les preferents que assistien com a públic. A un l'han multat amb 100 euros per alteració de l'ordre.

stats