Inversió

Breega obre oficines a Barcelona i tanca un fons de 250 M€

La gestora de capital risc buscarà noves oportunitats d'inversió a Espanya i Portugal des de la capital catalana

1 min
Isabelle Gallo, directora de l'oficina de Barcelona

BarcelonaEl fons de capital risc Breega, amb seu a París i que també té oficina a Londres, ha anunciat l’obertura d’una nova delegació a Barcelona. Segons ha pogut saber l'ARA, al capdavant d’aquesta nova oficina hi haurà la sòcia Isabelle Gallo, que ha destacat que l’aterratge a la capital catalana permet al fons integrar-se en l’ecosistema tecnològic espanyol.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

“Estem veient moltes start-ups molt prometedores i estem especialment interessats en ajudar les que busquen abordar el mercat de l’Amèrica Llatina, on veiem grans oportunitats d’expansió”, assegura Gallo. La nova oficina de Barcelona operarà per als mercats espanyol i portuguès. Actualment, Breega ja ha completat inversions a la península Ibèrica, en concret a la proptech espanyola Ukio, la plataforma de beneficis per a empleats i insurtech portuguesa Coverflex, i la plataforma d’inversió espanyola Ninety-Nine.

El fons preveu anunciar noves inversions en el mercat espanyol en els pròxims mesos. Breega, precisament, acaba de tancar un nou fons de 250 milions d’euros, el quart que llança la companyia, que ja ha assolit els 500 milions d'euros en gestió. “Aquest quart fons, el més gran fins ara, ens permetrà finançar companyies que es troben en la fase sèrie A [així es refereix el sector habitualment a la primera ronda significativa d'una empresa] o més avançades, i continuar donant suport a start-ups del nostre portafolis mentre creixen”, ha indicat el cofundador i conseller delegat de Breega, Ben Marrel.

Breega, que té entre els seus inversors EIF, Bpifrance, Crédit Agricole, LCL, Amundi o Isomer, ha donat suport a 70 companyies de set països diferents.

stats