Economia 25/03/2014

Canviar de nom l'aeroport de Barajas per Adolfo Suárez costarà fins a un milió d'euros

La substitució dels cartells es farà de manera gradual, segons el president d'Aena

Europa Press
1 min

L'Hospitalet de LlobregatEl canvi de nom de l'aeroport de Madrid-Barajas, que passarà a denominar-se aeroport Adolfo Suárez-Madrid Barajas, costarà entre mig milió i un milió d'euros i es farà de manera gradual, segons ha anunciat aquest dimarts el president d'Aena, José Manuel Vargas.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En declaracions als mitjans de comunicació després d'inaugurar el congrés Passenger Terminal Expo 2014, que se celebra al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, Vargas ha explicat que Aena treballa en el desenvolupament d'un calendari per anar canviant "a poc a poc" el nom de l'aeroport, i que el primer pas serà la col·locació d'una placa a la instal·lació.

"Un aeroport té el nom previst a molts llocs i hi haurà coses que canviaran immediatament i altres que tindran un procés una mica més llarg en funció del que calgui dur a terme per anar adaptant el nom", ha dit Vargas.

Segons el president d'Aena, el cost del canvi de nom per a un aeroport com el de Barajas "pot moure's entre els 500.000 euros i el milió d'euros", ja que cal modificar diferents aspectes, com ara els cartells o la retolació.

"Som conscients que són costos associats, però mirarem que siguin els mínims possibles", ha afirmat Vargas.

stats