Telecomunicacions
Economia 02/08/2011

Carlos Slim llança una OPA de 4.600 milions per Telmex

Carlos Slim ha llançat una OPA valorada en 4.600 milions d'euros per adquirir el 40,4% de Teléfonos de México (Telmex) de la qual controla el 59,96%.

Redacció
1 min

Mèxic p { margin-bottom: 0.21cm; } Carlos Slim, l'home més ric del món segons la revista 'Forbes', ha llançat una Oferta Pública d'Adquisicions (OPA) valorada en 4.600 milions d'euros per adquirir el 40,4% de Teléfonos de México (Telmex) de la qual en controla el 59,96%.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

América Móvil, que és propietat de Slim i actualment se situa com la quarta companyia de telecomunicacions més gran del món, ha anunciat mitjançant un comunicat que en cas de que els accionistes de Telmex acceptin l'oferta, Américan Móvil adquiriria totes les accions en circulació d'aquesta empresa i es convertiria així en “la propietària de la totalitat de les accions representatives del capital social de Telmex”.

A més, la companyia ha anunciat la seva intenció, en cas d'aconseguir totes les accions de Telmex, de “sol·licitar que s'esborri Telmex dels llistats dels diversos mercats de valors on actualment cotitza”.

L'empresa de Carlos Slim opera actualment a 19 països diferents del continent americà, tot i això l'OPA, segons American Móvil, es trobarà subjecte a l'obtenció de les autoritzacions corporatives necessitaries per llançar endavant l'oferta.

stats