Economia 14/11/2012

La CEOE, sobre la vaga: "No estem en un moment per crispar l'ambient"

Joan Rosell diu que l'aturada juga en contra d'Espanya i diu que els empresaris també estan "preocupats i enfadats"

Efe
1 min
ROSELL PROVA DE TANCAR EL DEBAT INTERN A LA CEOE El president dels empresaris espanyols assegura que "l'única veu" de l'organització és ell. Ahir va comparèixer davant la premsa, en un intent de tancar el debat intern que s'ha obert entorn de la proposta del pacte fiscal de Catalunya.

BarcelonaEl president de la CEOE, Joan Rosell, ha lamentat la vaga d'aquest dimecres: "No estem en moments de crispar l'ambient", ha assegurat. Ha mostrat la seva esperança que no es repeteixi "cada dos per tres" una convocatòria com aquesta, que ha titllat "d'inoportuna i innecessària".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Amb la vaga "poc guanyarem" internament al país i, en canvi, hi tenim molt a perdre en la imatge en l'exterior, ha afegit el president de la patronal espanyola. "N'hi ha prou amb la publicació a la premsa estrangera de les fotos de dos contenidors cremats perquè augmenti el cost de finançament d'Espanya", ha dit Rosell.

Segons les seves pròpies paraules, "tots estem preocupats per la situació i enfadats" i els empresaris entenen el malestar social, però demanen buscar solucions per evitar que el problema exploti.

stats