SINDICATS
Economia 13/01/2011

CGT convoca vaga general a Catalunya el 27 de gener

L'aturada pot tenir una incidència notable a sectors del transport com TMB, al Port de Barcelona, a indústries del sector del metall i l'Administració pública.

Elena Freixa
1 min

BarcelonaEl sindicat CGT de Catalunya ha acordat avui que sí que anirà a la vaga general el proper 27 de gener i ha convidat la resta de forces sindicals i organitzacions a sumar-se a aquesta mesura de protesta contra les reformes que ha aprovat o preveu posar en marxa el govern.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons han confirmat fonts de la CGT, el clima de descontent social justifica l'aturada general per traslladar al govern espanyol la disconformitat dels ciutadans davant reformes com la que preveu elevar l'edat de jubilació o la reforma laboral ja en vigor però que suposa una retallada de drets per als treballadors.

Malgrat els sindicats majoritaris ja han anunciat que no se sumaran a la vaga general i segueixen negociant a Madrid amb l'executiu, CGT preveu que l'aturada a Catalunya el proper 27 de gener tindrà una notable incidència a sectors on l'organització és majoritària, com ara a Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) o el Port.

stats