Economia 16/03/2021

Cisco tampoc participarà al Mobile per la pandèmia

La multinacional nord-americana de les 'telecos' considera que és la "decisió correcta" en el context actual

1 min
Entrada del Mobile World Congress.

BarcelonaUna altra baixa se suma a la llista d'empreses que no participaran en la pròxima edició del Mobile World Congress. Segons ha pogut confirmar l'ARA, la multinacional nord-americana de les telecomunicacions Cisco tampoc assistirà presencialment a l'esdeveniment, després d'avaluar la situació actual de la pandèmia del covid-19.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Una portaveu de la companyia ha explicat que se senten "extremadament decebuts" per aquesta absència, però consideren que és "la decisió correcta donades les circumstàncies". L'empresa ho ha comunicat aquest dimarts a la GSMA, l'entitat organitzadora del congrés, i encara no aclareix si hi participarà de manera virtual.

Cisco també va ser una de les empreses que van formar part del degoteig de baixes de l'edició del 2020. Malgrat la dimensió de l'empresa en la venda i fabricació d'equips de telecomunicacions, però, el grup no es trobava entre els expositors amb més metres quadrats reservats per al seus estands.

La setmana passada la sueca Ericsson va ser la primera empresa en anunciar que no assistiria a l'esdeveniment per garantir la seguretat dels seus treballadors. L'endemà la japonesa Sony i la finlandesa Nokia també confirmaven amb un comunicat que serien baixa a la cita. Tot i així, la GSMA s'ha mantingut ferma en defensar que el Mobile se celebrarà a finals de juny i mantindrà la presencialitat, encara que es combinarà amb un programa potent d'actes virtuals.

stats