Supermercats
Economia Comerç 10/11/2022

Bon Preu entra al negoci de la restauració

El grup de supermercats obre el primer d'aquests establiments a l'Esclat de Terrassa

2 min
Espai bonprofit de Bon Preu a Terrassa

BarcelonaEl Grup Bon Preu fa una aposta pel sector de la restauració amb l'espai gastronòmic Bonprofit, una nova pota de negoci que aspira a esdevenir una de les claus del grup en la seva estratègia de menjar preparat i cuit al moment. Es tracta d'un espai a mig camí entre un restaurant i una cuina take away.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

"No és ben bé un restaurant, perquè tot i que els clients poden menjar allà mateix, no preveiem oferir el servei de taula. Estem centrats en rostisseria i menjar a punt per consumir", explica la directora de negoci, Anna Font, en una entrevista amb l'ARA.

El primer espai Bonprofit que ha obert el grup és a l'Esclat de Terrassa: "Servirà com una prova pilot per veure si anem ben encaminats o si hem de canviar algunes coses", explica. Es tracta d'un espai en què els clients poden triar una gamma de plats casolans, principalment de rostisseria catalana, pensats per consumir al moment o per emportar-se, i amb preus que van des de 2,99 euros fins a 8,99 el plat, tot i que també s'hi ofereixen menús tancats.

"Abans d'obrir-ne més volem consolidar el que tenim ara a Terrassa, però qualsevol dels nostres establiments situats en un centre neuràlgic d'activitat és susceptible de tenir, en algun moment, un Bonprofit", comenta la directora comercial: "Ara mateix no tenim marcat un objectiu quantitatiu a curt termini".

Noves modes de consum

L'estratègia principal es basa en donar resposta a les noves maneres de consumir i d'alimentar-se. "En els darrers anys ja hem fet tota una sèrie de passos en aquest sentit, com ara els córners de sushi, la fruita tallada i preparada, el forn de peix, etcètera", explica Font: "És un pas més en aquest sentit i creiem que som referents en aquest aspecte. És una evolució natural del negoci".

Aquest és el darrer servei que ha posat en marxa Bon Preu, que fins ara ja oferia plats preparats i ara fa un pas més. Entre altres serveis també enfocats a les noves tendències de consum, disposa del supermercat online BonpreuEsclat i de la venda de carburants amb EsclatOil i d'energia amb Bonpreu Esclat Energia.

stats