Economia 05/02/2019

La conselleria d'Economia recupera Natàlia Mas

Torna al departament com a secretària de Finances Públiques

Ara
1 min
La Conselleria d'Economia i Hisenda recupera Natàlia Mas

BarcelonaEl Govern ha acordat avui el retorn de Natàlia Mas al departament d'Economia i Hisenda després d'uns mesos al d'Exteriors. En concret, Mas serà la nova secretària de Finances Públiques.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Mas és llicenciada en administració i direcció d'empreses i en comerç internacional a la Universitat Pompeu Fabra, té un màster en economia europea del College of Europe de Bruges i un altre de política econòmica a la Universitat de Colúmbia, als Estats Units.

Durant la legislatura passada va ser directora d'Anàlisi Econòmica de la Generalitat, però el 2018 va ser nomenada secretària d'Acció Exterior. Ara torna a Economia.

Mas ha estudiat i treballat a la Xina i el 2001 va obtenir un postgrau en llengua i civilització a l'Escola de l'Àsia Oriental (Universitat Pompeu Fabra).

També va ser la directora de l'entorn financer a la direcció de macroeconomia i entorn financer del Banc Sabadell, i entre el 2004 i el 2015 va treballar al Banc Central Europeu. Primer va començar com a economista en les direccions generals d'economia i estadística, i des del 2010 s'hi va consolidar com a experta en estabilitat financera.

El 2009 també va treballar de consultora del Banc Mundial en la unitat d'assessorament per a la captació d'inversions estrangeres.

stats