Economia 09/10/2017

Dimiteix el director d'operacions de Ryanair després de la crisi de la 'low cost'

Michael Hickey era un dels principals responsables de quadrar els torns dels pilots

Ara
1 min
Ryanair va transportar el 95% dels viatgers de l'aeroport de Girona durant el 2010.

BarcelonaEl director d'operacions de l'aerolínia de baix cost Ryanair, Michael Hickey, va presentar divendres passat la seva dimissió, que serà efectiva a finals de mes, segons ha confirmat la mateixa empresa. Hickey deixa la 'low cost' després de 30 anys de servei en què ha ocupat el càrrec de director d'operacions des del 2014.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El directiu era un dels principals responsables de quadrar les vacances dels pilots de l'aerolínia, un dels motius que va provocar milers de cancel·lacions en la seva operativa fins la primavera del 2018. Tot i així, el conseller delegat de Ryanair, Michael O'Leary, ha destacat "l'enorme contribució a la qualitat i seguretat de la tasca d'enginyeria de la companyia" de Hickey i ha volgut desitjar-li sort en el seu futur laboral.

Dijous passat O’Leary va enviar una carta als 4.200 pilots de la línia aèria entomant el 'mea culpa' pel caos generat en l’atribució dels torns de vacances durant els pròxims dos mesos. L'empresari també va demanar disculpes pels "comentaris mal interpretats" que va fer sobre els pilots durant la conferència de premsa posterior a la junta general d’accionistes, en què els va titllar de "vanitosos".

stats