Economia 17/10/2011

Enric Lacalle aconsella comprar-se un pis a qui tingui "una mica d'estalvis"

El president del saló immobiliari Barcelona Meeting Point assegura que ara és un bon moment per comprar, però recorda que els preus a la capital no baixaran més. Confia en clients russos i fons d'inversions per millorar els mals resultats d'enguany

Ara
1 min

BarcelonaEl president del saló immobiliari Barcelona Meeting Point, Enric Lacalle, assegura que és "optimista amb els resultats" del saló que se celebrarà a la capital catalana des d'aquest dimecres. Creu que la forta presència de clients russos farà que s'aixequin les dades que porten sis mesos consecutius caient. Tot i això, Lacalle es mostra confiat i es recolza en el fet que "en plena crisi hem aconseguit un 30% més d'expositors".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Concretmaent, ha parlat dels clients russos com a punta de llança de la millora dels resultats en vendes immobiliàries. "Enguany dins del saló tindrem el Russia Meeting Point", ja que segons el que ha explicat el president d'aquesta fira immobiliària, "els russos ja han comprat a Barcelona, el Maresme i la Costa Brava i els agrada". De fet, ha recordat una enquesta que afirma que "la segona ciutat més ben valorada pels ciutadans russos és Barcelona, només superada per Nova York".

Sobre els pisos a la ciutat de Barcelona, ha advertit que ja no baixaran més preus. Lacalle ha parlat de Barcelona com una "ciutat fortificada" que no pot créixer més i en què "els preus no baixaran més".

En l'entrevista que ha concedit a El matí de Catalunya Ràdio també ha opinat sobre l'ocupació de pisos per part dels indignats a Nou Barris. Lacalle creu que es tracta d''una pràctica lamentable". A aquesta valoració ha afegit alguns exemples que mostren com alguns promotors immobiliaris s'han trobat amb "tres anys de problemes" fins que un jutge no ha fet fora els ocupes.

stats