Economia 11/03/2015

Fluidra compra una companyia australiana de tractament d'aigües

Price Chemicals posseeix una de les marques més conegudes del sector, Purex, i factura set milions d'euros anuals

Europa Press
1 min
Fluidra fa El salt per esquivar La crisi

BarcelonaLa multinacional catalana Fluidra, dedicada al tractament de l'aigua, ha adquirit l'empresa australiana Price Chemicals, especialitzada en la fabricació i la distribució de productes químics per a piscines i centres 'spa'. La companyia australiana és una de les més importants del sector amb una facturació anual de prop de set milions d'euros i amb un centre de producció ubicat a prop de Sidney.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'operació s'emmarca dins de l'estratègia de Fluidra de reforçar la seva presència al mercat australià, completant la gamma de productes (bombes, filtres, accessoris per a neteja i equips de climatització) amb productes químics que desinfecten i mantenen l'aigua de la piscina transparent.

El conseller delegat de Fluidra, Eloi Planes, ha assenyalat que Austràlia és un mercat molt important per a la companyia “pel seu creixement i la seva tradició i contribució a la indústria de la piscina a tot el món”, i ha subratllat que aquesta adquisició reforça la seva posició al mercat.

Fluidra està present a aquest país des del 2006 a través d'AstralPool Austràlia i s'ha convertit en líder del mercat amb vuit delegacions i centres de producció situats prop de Melbourne.

L'objectiu és aprofitar la seva xarxa de distribució oferint així mateix productes per al tractament de l'aigua, ja que Price Chemicals compta amb una de les marques més conegudes del sector, denominada Purex.

stats