Economia 12/04/2019

Glovo podria sortir a borsa d'aquí un any i mig

La 'start-up' prepara una nova ronda de finançament de 100 milions

Ara
1 min
La Inspecció de Treball creu que els repartidors de Glovo són falsos autònoms i els està donant d’alta a la Seguretat Social.

BarcelonaL'aplicació de menjar a domicili Glovo podria fer el seu salt a la borsa abans de dos anys, segons ha avançat Bloomberg, que fixa el salt als mercats de la companyia a finals del 2020 o principis del 2021.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La 'start-up', valorada en 650 milions d'euros, prepara una nova ronda de finançament de 100 milions d'euros prèvia a una possible oferta pública de venda (OPV), segons Bloomberg.

Es tractaria de la segona injecció de capital que rep la companyia amb seu a Barcelona en menys d'un any. El juliol passat la plataforma va anunciar una ronda de 115 milions d'euros, l'operació financera més gran de la seva història, en la qual va incorporar al seu capital al grup polonès de restauració AmRest Holdings (propietari de La Tagliatela).

Segons Bloomberg, que cita persones coneixedores de l'operació, la companyia està negociant amb fons i inversors amb l'objectiu de debutar al parquet en un termini d'uns 18 mesos. No obstant això, asseguren les mateixes fonts, la companyia encara no ha pres una decisió definitiva i podria abandonar aquests plans.

Glovo està immersa en una fase d'expansió amb fortes inversions per obrir nous mercats i ciutats, segons va assenyalar el fundador i conseller delegat de la companyia, Óscar Pierre, durant la presentació dels seus últims resultats anuals. La 'start-up' va tancar el 2018 amb pèrdues de 9 milions d'euros a tot el món, 5,4 milions a Espanya, però preveu incrementar les seves vendes fins als 100 milions d'euros aquest exercici.

stats