Economia 22/01/2019

Joan Gaspart agafa el metro per primer cop: "No és tan tràgic"

El president de Turisme de Barcelona ha hagut d'anar en transport públic per la vaga de taxis

Ara
1 min
Foto a Twitter  de Gaspart al metro de Madrid.

BarcelonaEl president de Turisme de Barcelona, Joan Gaspart, ha revelat aquest dimarts que a causa de la vaga de taxis ha agafat el metro per primer cop. Gaspart ho ha revelat en una entrevista al programa 'Aquí amb Josep Cuní', de Ser Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Gaspart participava en una entrevista que li feia Cuní sobre la vaga de taxis i el conflicte amb els VTC, i en un moment donat l'empresari hoteler i expresident del Barça ha revelat que, als 74 anys, era el primer cop que agafava el metro, concretament a Madrid.

"Avui soc a Madrid [on es fa la fira de turisme Fitur] i per primer cop a la meva vida he agafat el metro des de l'aeroport fins a Ifema, a la fira Fitur, perquè no hi ha taxis, lògicament", ha dit Gaspart. L'empresari hoteler ha reblat: "Doncs tampoc es tan tràgic, però això no és la solució".

Hi ha hagut qui ha documentat el moment de l'exdirectiu del Barça al transport públic i ho ha compartit a Twitter, com el músic del grup Els Amics de les Arts, Ferran Piqué, que ha penjat una fotografia feta pel seu germà.

Josep Cuní li ha preguntat a Gaspart si li ha passat res al metro, i l'empresari ha contestat: "Al contrari, he disfrutat molt". De fet, Gaspart ha admès que no és usuari del transport públic: "Seria fals dir que soc usuari de metro i autobús". Tot i això, ha reconegut que fa 60 anys coneixia el metro de Londres "millor que ningú".

stats