Economia 22/10/2014

Joan Rosell tindrà competència a les eleccions per revalidar la presidència de la CEOE

L'empresari Antonio Garamendi, vicepresident de Cepyme, presentarà una candidatura amb el suport de les sectorials de la construcció i el metall

Efe
1 min
El president de la CEOE diu que Catalunya també ha de treballar per reduir el dèficit

MadridEl president de la patronal espanyola CEOE, Joan Rosell, tindrà competidor a les eleccions de la patronal si decideix fer oficial que aspira a revalidar el càrrec. L'empresari Antonio Garamendi, que ara és vicepresident de la confederació de pimes (Cepyme), presentarà una candidatura alternativa als comicis que se celebraran el 17 de desembre.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Garamendi parteix amb els suports de confederacions sectorials que formen part de la CEOE, com la de la construcció (CNC), el metall (Confemetal) i la tecnològica (Ametic), així com algunes territorials com l'andalusa (CEA) o la basca (Confebask).

El desacord i les tensions d'una part de la CEOE amb Rosell han generat el moviment crític que enfrontarà tots dos empresaris per liderar la patronal espanyola. De moment, la candidatura de Garamendi serà la única feta oficial perquè Rosell no confirmat la seva encara.

stats