Indústria
Economia 27/01/2023

Kave Home factura 153 milions, un 34% més, i renova la cúpula

La companyia nomena Francesc Julià Ametller com a nou conseller delegat

2 min
Botiga de Kave Home

BarcelonaLa marca de disseny de mobles i decoració Kave Home, amb seu a Sils (Girona), va tancar el 2022 amb grans xifres, sobretot per un augment del 34% de la seva facturació, i un canvi important a la cúpula de la companyia: Francesc Julià Ametller ha estat nomenat nou conseller delegat, fet que dona pas a un relleu generacional a l'empresa. En total, Kave Home va facturar 153 milions d'euros l'any passat —el doble que el 2020— impulsats per creixements en tots els canals de venda de la companyia i l'obertura de 42 nous punts de comercialització físics en 13 països: dos són botigues pròpies i 40 noves franquícies. En matèria laboral, la companyia pertanyent a Julià Grup va experimentar un creixement de 230 treballadors, i ara ja compta amb una plantilla de 500 persones.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

"Aquest 2022 hem seguit complint els nostres objectius de creixement marcats. L'obertura de la primera botiga insígnia de la nostra marca a Singapur a finals d'any ha estat el primer pas del nostre pla d'expansió en la regió del sud-est asiàtic que ens consolidarà com a referent del sector a escala mundial", ha explicat Julià. El nou conseller delegat relleva en el càrrec el seu pare, del qual és homònim. És economista i fa sis anys que és a l'empresa, on ha desenvolupat tasques en els àmbits de direcció comercial, màrqueting i operacions. Francesc Julià Gelabert, conseller delegat sortint, assumirà la presidència del consell d'administració i seguirà vinculat a l'àrea de disseny.

Pla per al 2023

Kave Home, que va començar l'activitat com a fabricant i venent únicament per internet, té previst contractar aquest any 80 nous treballadors a les oficines centrals i 50 més en una nova plataforma logística a Tordera (Barcelona), on té previst traslladar-se. Ara el centre logístic és a Fogars de la Selva. El nou espai serà un macrocomplex de 55.000 metres quadrats ampliable a més de 90.000 que constarà d'un centre de recuperació de mobiliari i reciclatge, així com d'una àrea de R+D. Tot això en un any en què espera obrir més de 60 nous punts de venda físics, i que suposarà l'entrada amb botigues pròpies a França i Itàlia.

Kave Home té presència en més de 80 països amb 14 botigues físiques a Espanya, distribuïdes en ciutats com Barcelona, Madrid, Vigo, Pontevedra, la Corunya, Màlaga, Ourense, Bilbao, Girona, Reus, Pamplona, Saragossa i un outlet a Martorell i a La Torre Outlet a Saragossa.

stats