LABORAL
Economia 23/02/2012

L'Agència Catalana de l'Aigua no descarta l'ERO

L'organisme decidirà si adopta o no aquesta mesura en funció dels resultats d'una auditoria encarregada a la consultora Deloitte

Efe
1 min

BarcelonaL'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), que arrossega un deute de 1.250 milions d'euros, no descarta plantejar un ERO per a part dels seus 640 empleats, segons ha anunciat el president de l'organisme, Leonard Carcolé. La decisió d'aplicar o no aquesta mesura dependrà del resultat d'una auditoria encarregada a la consultora Deloitte.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Carcolé, que ha participat avui en la presentació d'un programa municipal per estalviar en el consum d'aigua, ha negat que ja hi hagi una xifra concreta sobre el nombre d'acomiadaments que s'haurien de produir si finalment l'ACA decidís tirar endavant l'ERO.

La direcció de l'organisme està a l'espera d'obtenir l'informe definitiu que està realitzant la consultora. Deloitte ja va entregar a l'ACA una primera versió de l'auditoria, però Carcolé no ha volgut avançar res sobre el seu contingut.

D'altra banda, el responsable de l'ACA ha afirmat que desconeix que el comitè d'empresa hagi presentat una denúncia davant Inspecció de Treball per falta d'informació en aquest procés.

La reforma laboral aprovada recentment pel Govern central facilita l'acomiadament dels treballadors d'empreses i organismes públics amb pèrdues o insuficiència pressupostària, com és el cas de l'Agència Catalana de l'Aigua.

stats