Economia 08/06/2017

Messi compra l'hotel MiM de Sitges per 30 milions d'euros

És un hotel de quatre estrelles i 77 habitacions que comercialitza les seves habitacions a preus entre 250 i 300 euros per nit en temporada alta

Ara
1 min
Hotel MiM Sitges

BarcelonaEl davanter del FC Barcelona Leo Messi ha comprat l'hotel MiM de Sitges per 30 milions d'euros, segons publica aquest dijous 'Expansión'. Es tracta d'un hotel de quatre estrelles i 77 habitacions, ubicat al número 12 de l'avinguda Sofia, molt proper a la platja. En temporada alta, els preus per nit de l'establiment es mouen entre els 250 i els 300 euros.

Messi ha tancat l'operació a través de la societat que va crear recentment sota el nom de Rosotel, que s'encarrega de l'explotació de negocis relacionats amb el sector de l'hostaleria. Rosotel és una branca del hòlding que canalitza les operacions del futbolista argentí, que rep el nom de Limecu España 2010 i que Messi presideix.

L'administrador de Limecu és Rodrigo, el germà del futbolista argentí. De fet, aquesta no és la primera operació immobiliària que tanca Leo Messi. El jugador també és el propietari de l'Edifici Rostower, a l'Eixample de Barcelona.

El davanter del FC Barcelona preveu ara que el Grup Majestic gestioni l'hotel. Aquest grup disposa de sis establiments hotelers entre Barcelona, Palma de Mallorca i Sitges, juntament amb dos edificis d'apartaments turístics i sis restaurants. La cadena va facturar l'any passat 44 milions d'euros, un 5% més que l'exercici anterior.

L'hotel MiM Sitges, que es va construir el 2013, compta amb 300 metres quadrats de salons, un 'spa' amb un circuit d'hidroteràpia i una terrassa situada a l'última planta amb piscina, bar i vistes panoràmiques.

stats