RADAR EMPRESARIAL
Economia 29/05/2019

La meta del BizBarcelona: fer créixer les empreses

El congrés per a pimes i emprenedors oferirà prop de 200 activitats de formació, assessorament i recursos per a empreses i autònoms

Ara
2 min
La meta del BizBarcelona: fer créixer les empreses

El BizBarcelona es prepara per fer un salt endavant en la novena edició. El congrés per a pimes i emprenedors organitzat per Barcelona Activa i Fira de Barcelona oferirà prop de 200 activitats de formació, assessorament i recursos per a empreses i autònoms. La fira -que se celebrarà el 12 i el 13 de juny- comptarà amb 70 expositors i espera prop de 14.000 visitants. L’esdeveniment vol fer de la ciutat de Barcelona un referent internacional per als emprenedors i les companyies tecnològiques, segons va explicar ahir Lluís Gómez, el president del saló, durant la presentació.

Durant els dos dies del Bizbarcelona hi haurà 130 conferències, 40 punts d’assessorament personalitzat per als assistents i 16 activitats de networking, totes enfocades a impulsar el teixit empresarial de Barcelona. “Ens esperen dos dies intensos en què tota la potència creativa es concentrarà en aquest espai; aquí els emprenedors i les petites empreses trobaran tota l’ajuda per poder créixer i ser més competitius”, va assegurar Aleix Planas, director del Bizbarcelona. Totes les activitats del saló estan agrupades en tres eixos temàtics, segons el públic al qual es dirigeixen: Bàsics, per als emprenedors; Creixement empresarial, per a les pimes que volen ser més competitives; i Tendències, on s’abordaran les transformacions dels negocis en l’actualitat.

Entre altres temes, la fira debatrà sobre les novetats en camps com les ajudes fiscals, el finançament per a pimes, els canvis legals per als autònoms, l’emprenedoria social i les eines per a les cooperatives. Durant l’esdeveniment intervindran ponents com el fundador de la start-up Red Points, Josep Coll; l’emprenedor i guanyador d’un premi Goya Jesús Vidal; l’exdirectora de Google Amèrica Olga Sanjacinto i l’expert en transformació digital Genís Roca.

Impuls a les franquícies

D’altra banda, l’espai Bizfranquicias agruparà els estands de diferents marques i consultores amb carteres de franquícies en sectors com l’alimentació, l’hostaleria i la restauració o la moda per impulsar aquest model de negoci. A l’esdeveniment es presentarà l’última edició de l’informe sobre emprenedoria GEM Catalunya 2018-2019 i es lliuraran els premis Creamedia i Reempresa.

stats