RADAR EMPRESARIAL
Economia 29/05/2019

La meta del BizBarcelona: fer créixer les empreses

El congrés per a pimes i emprenedors oferirà prop de 200 activitats de formació, assessorament i recursos per a empreses i autònoms

Ara
2 min
La meta del BizBarcelona: fer créixer les empreses

El BizBarcelona es prepara per fer un salt endavant en la novena edició. El congrés per a pimes i emprenedors organitzat per Barcelona Activa i Fira de Barcelona oferirà prop de 200 activitats de formació, assessorament i recursos per a empreses i autònoms. La fira -que se celebrarà el 12 i el 13 de juny- comptarà amb 70 expositors i espera prop de 14.000 visitants. L’esdeveniment vol fer de la ciutat de Barcelona un referent internacional per als emprenedors i les companyies tecnològiques, segons va explicar ahir Lluís Gómez, el president del saló, durant la presentació.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Durant els dos dies del Bizbarcelona hi haurà 130 conferències, 40 punts d’assessorament personalitzat per als assistents i 16 activitats de networking, totes enfocades a impulsar el teixit empresarial de Barcelona. “Ens esperen dos dies intensos en què tota la potència creativa es concentrarà en aquest espai; aquí els emprenedors i les petites empreses trobaran tota l’ajuda per poder créixer i ser més competitius”, va assegurar Aleix Planas, director del Bizbarcelona. Totes les activitats del saló estan agrupades en tres eixos temàtics, segons el públic al qual es dirigeixen: Bàsics, per als emprenedors; Creixement empresarial, per a les pimes que volen ser més competitives; i Tendències, on s’abordaran les transformacions dels negocis en l’actualitat.

Entre altres temes, la fira debatrà sobre les novetats en camps com les ajudes fiscals, el finançament per a pimes, els canvis legals per als autònoms, l’emprenedoria social i les eines per a les cooperatives. Durant l’esdeveniment intervindran ponents com el fundador de la start-up Red Points, Josep Coll; l’emprenedor i guanyador d’un premi Goya Jesús Vidal; l’exdirectora de Google Amèrica Olga Sanjacinto i l’expert en transformació digital Genís Roca.

Impuls a les franquícies

D’altra banda, l’espai Bizfranquicias agruparà els estands de diferents marques i consultores amb carteres de franquícies en sectors com l’alimentació, l’hostaleria i la restauració o la moda per impulsar aquest model de negoci. A l’esdeveniment es presentarà l’última edició de l’informe sobre emprenedoria GEM Catalunya 2018-2019 i es lliuraran els premis Creamedia i Reempresa.

stats