Economia 03/04/2018

Mor als 84 anys el president del grup turístic català Serhs, Ramon Bagó

Va ser director general de Turisme i president del Consorci Hospitalari de Catalunya

Ara
1 min
RAMONBAGÓ: "És una vergonya  que no hi hagi més impostos  per als rics"

BarcelonaL'empresari del grup turístic català Serhs, Ramon Bagó, ha mort als 84 anys. Nascut a Calella el 1934, Bagó va fundar la companyia de serveis hotelers i de distribució com a cooperativa el 1975. Actualment Serhs està present a diversos mercats estrangers i factura prop de 500 milions d'euros. El funeral del propietari de l'empresa catalana se celebrarà demà, dimecres, a la parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau de Calella.

Bagó també va ser escollit alcalde de Calella per Convergència i Unió en les primeres eleccions democràtiques del municipi del Maresme el 1979. A més, va participar en la creació del Consorci Hospitalari de Catalunya i en va ser president del 1987 al 1991. D'altra banda, també va ocupar el càrrec de director general de Turisme de la Generalitat i va rebre la Creu de Sant Jordi el 2001.

L'alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha recordat l'empresari i polític català a través del seu compte de Twitter. "Magnífic emprenedor i patriota de pedra picada", ha assegurat en el seu missatge a la població.

stats