Economia 25/05/2016

El president de Naturhouse diu que amb la independència, Catalunya seria una "república sud-americana"

Félix Revuelta assegura que el procés sobiranista paralitza inversions estrangeres i té "atemorits" els empresaris

Ara / Europa Press
1 min
Naturhouse tanca el primer dia a la borsa amb una pujada del 4%

BarcelonaEl president de Naturhouse, Félix Revuelta, ha advertit aquest dimecres que Catalunya es pot convertir en una "república sud-americana" en cas d'independència per la falta de seguretat jurídica. En un esmorzar organitzat per Societat Civil Catalana (SCC), Revuelta ha assegurat que el procés sobiranista està paralitzant inversions estrangeres i que la incertesa per saber si Catalunya serà o no un país independent "té atemorits els empresaris".

Naturhouse centra l'expansió als Estats Units, el Canadà i Austràlia

Revuelta ha opinat que el procés català forma part d'un problema global espanyol causat pel desplegament de les comunitats autònomes, que ha provocat un "feudalisme democràtic amb ducs a cada regió". Revuelta també ha sentenciat que, a més de ser "insostenible econòmicament", l'Espanya de les autonomies ha creat fronteres dins d'Espanya amb diferències burocràtiques i fiscals que dificulten el desenvolupament de l'activitat econòmica.

A banda, el president de Naturhouse s'ha mostrat comprensiu i ha justificat el silenci de l'empresariat català respecte al procés sobiranista perquè "especialment les petites empreses" s'exposen a perdre la meitat de clients.

stats