Economia 08/04/2015

Naturhouse prepara la sortida a borsa de prop del 25% del seu capital

La companyia de productes dietètics destinarà els fons a finançar la internacionalització de l'empresa, que vol obrir-se a nous mercats

Europa Press
1 min
Un establiment de la cadena de productes dietètics Naturhouse. ARA

MadridLa companyia de venda de productes dietètics Naturhouse prepara la sortida a borsa de prop del 25% del seu capital a través de la venda d'accions. Aquests fons es dedicaran a finançar la internacionalització de l'empresa, que probablement es llançarà al mercat en el segon trimestre de l'any.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Aquest nou aterratge se suma a les recents sortides a borsa de Cellnex, filial de telecomunicacions d'Abertis i a la del fabricant ferroviari Talgo, a les quals està previst que s'uneixin les de Testa (societat de patrimoni de Sacyr) i el grup Isolux Corsán.

Naturhouse està present a 27 països i genera al voltant d'un 80% dels seus ingressos fora d'Espanya. La companyia, propietat del Grup Kiluva, està immersa en la conquesta de nous mercats internacionals, l'últim d'ells Suïssa. A més, ha signat en els últims anys contractes de franquícia amb països com Puerto Rico, Colòmbia i Tunísia.

El 2014 el grup va aconseguir un nou rècord en nombre d'establiments, amb 64 noves obertures i una xarxa de 1.954 centres. Aquest creixement també li ha permès incrementar els seus ingressos un 6,6%, fins a 95,7 a milions d'euros. De cara al futur, Naturhouse té previst obrir 240 nous centres entre 2015 i 2016, tant en els mercats que ja opera com a nous.

stats