Economia 08/10/2015

Nissan presenta la nova 'pickup' que farà a Barcelona després d'invertir 80 milions

Elena Freixa
1 min
Nissan ha presentat avui el nou vehicle fabricat a Barcelona./E.F.

BarcelonaEl fabricant japonès Nissan ha presentat aquest dijous a Barcelona la nova 'pickup', que es començarà a produir en poques setmanes a la planta de la Zona Franca, la nova NP 300 Navara. El 4x4 ha suposat una inversió de 80 milions per renovar tota una línia de producció, ha explicat el vicepresident d'operacions industrials de Nissan a Espanya, Frank Torres. Aquesta 'pickup' també es fabricarà des de Barcelona per a les marques Renault i Mercedes.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Amb aquesta inversió, ha dit, la planta catalana de Nissan "es converteix en una fàbrica 'premium' i fa més robust el seu futur. "En 17 mesos hem engegat la producció de tres nous models a la planta i hi hem invertit un total de 330 milions", ha recordat Torres. Abans del nou Navara, Nissan Barcelona va començar a fabricar fa pocs mesos el turisme Pulsar i la versió elèctrica de la furgoneta NV200.

L'assignació d'aquest model a Barcelona fa cinc anys va anar lligada a una congelació salarial de la plantilla i altres mesures de flexibilitat.

stats