Economia 27/02/2019

El president d'Inditex afirma que les grans empreses són "tractades injustament"

Pablo Isla recorda que l'empresa va pagar l'any passat 1.600 M€ en impostos a Espanya

Ara
1 min
Pablo Isla

BarcelonaEl president d'Inditex, Pablo Isla, ha afirmat que les grans empreses són "tractades injustament" tot i haver-se convertit en el "tractor de l'economia". Així s'ha explicat aquest dimecres el màxim responsable de la cadena tèxtil en un acte informatiu organitzat per Nueva Economía Fórum. Isla ha reivindicat que les grans empreses competeixen en un entorn més globalitzat i en uns mercats "cada cop més competitius".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'executiu ha destacat que Inditex va contribuir, l'exercici passat, a l'Agència Tributària amb 1.600 milions d'euros, cosa que representa el 2% de la recaptació total espanyola en societats.

Per al president, els "pilars" de l'empresa són "posar en primer lloc les persones i generar un entorn de motivació i desenvolupament de talent". També ha ressaltat que l'actiu principal de l'empresa són les 200.000 persones que hi treballen.

"Les persones, la innovació i la inversió; aquests tres pilars són consubstancials per a qualsevol empresa i també ho són per a les grans empreses", ha afirmat Isla.

stats