Economia 03/07/2016

Polítics, periodistes… Els famosos també pateixen la crisi de Vueling

Susanna Griso, Agnès Marquès o Liz Castro, entre les víctimes

Ara
2 min
Vueling, que té el seu epicentre a l'aeroport de Barcelona, on és l'aerolínia líder, continuarà sent independent malgrat que IAG l'hagi comprat.

BarcelonaVueling no és una aerolínia qualsevol. Tot i la seva joventut –divendres va complir el seu dotzè aniversari– és la primera aerolínia de l'aeroport del Prat –la responsable de prop del 40% de les operacions d'aquest aeròdrom– i la tercera d'Espanya, només superada per Ryanair i Iberia. Això vol dir que una crisi com la que viu aquests dies, amb centenars de vols retardats i desenes de cancel·lacions, afecta moltes persones, algunes d'elles molt conegudes.

Entre les víctimes conegudes de Vueling hi ha la periodista Susanna Griso, que havia de volar des de Bilbao en un vol que ha estat suspès i que l'obligarà a ajornar un dia el vol.

Una altra periodista afectada ha sigut la presentadora de TV3 Agnès Marquès, que va relatar la seva situació a Twitter en plena matinada.

Finalment, un altre periodista afectat ha sigut el director fundador de l'ARA, Carles Capdevila, que havia de sortir de Palma a les 21.40 i va arribar a quarts de cinc de la matinada a Barcelona després de successius ajornaments, tal com també ha explicat en aquest article.

Diversos polítics i alts càrrecs de la Generalitat també han hagut de trampejar els problemes de la companyia. Elsa Artadi, directora general de coordinació interdepartamental del departament de Presidència, s'ha trobat que el seu vol París-Barcelona havia estat cancel·lat.

D'altra banda, Liz Castro, membre del secretariat de l'Assemblea Nacional de Catalunya, ha explicat que estava atrapada a Cardiff i que, segons les indicacions que havia donat la mateixa companyia, el seu vol sortiria amb més de dotze hores de retard.

Un altre polític, Xavier García Albiol, no sembla que hagi patit els estralls d'aquesta crisi però, pel que ell mateix ha explicat a les xarxes socials, les seves experiències amb Vueling no han estat bones en el passat…

De fet, tal com ja va explicar l'ARA, l'estiu passat ja es va viure una crisi de retards i cancel·lacions a Vueling, però no va ser tan forta com la d'aquests dies.

stats