Economia 06/10/2014

El president de la patronal madrilenya tornarà els 37.000 euros gastats amb la targeta de Caja Madrid

Arturo Fernández, també vicepresident de la CEOE, s'ha defensat dient que ningú li va dir que la targeta fos "opaca i il·legal"

Europa Press
1 min
El vicepresident de la CEOE i antic conseller de Bankia, Arturo Fernández, cobrava 3.000 euros per cada reunió del consell.

BarcelonaEl president de la patronal madrilenya CEIM i vicepresident de la CEOE, Arturo Fernández, tornarà aquest mateix dilluns els 37.000 euros que va gastar amb la targeta B de Caja Madrid quan era conseller. Ha dit en declaracions a RNE que reemborsarà la quantitat mitjançant una transferència a Bankia o a la Fundación Caja Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'empresari s'ha justificat dient que ningú el va avisar que la targeta que li va lliurar l'entitat en el seu dia era "opaca i il·legal", i ha assenyalat que comprovarà amb els seus advocats si aquests 37.000 euros estan declarats a Hisenda "correctament".

"Quan vam arribar a Caja Madrid, ningú va dir que això era una targeta opaca. En aquest cas, ningú l'hauria agafat. És lamentable que aquesta situació passi amb consellers i amb una entitat com Caja Madrid. Havien d'haver-nos donat explicacions", ha afirmat Fernández, que ha reconegut que els consellers també van ser "imprudents" per no preguntar.

stats