Economia 17/09/2014

Pronovias substitueix el conseller delegat Manuel Ehrensperger

Andrés Tejero Sala, que fins ara formava part del comitè estretègic de la firma nupcial, assumirà el càrrec

Dani Sánchez Ugart
1 min

BarcelonaPoc més d'un any li ha durat el càrrec de conseller delegat de Pronovias a Manuel Ehrensperger. El directiu, provinent de la firma de joieria Swarovski, va assumir el càrrec el juliol del 2013, i aquest dimecres ja ha estat substituït per Andrés Tejero Sala, que assumirà els càrrecs de conseller delegat i vicepresident, segons ha informat la companyia presidida per Alberto Palatchi en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons la versió de l'empresa, Ehrensperger ha "decidit continuar la seva carrera professional fora del grup Pronovias". Palatchi, per la seva banda ha agraït a Ehrensperger la seva "valuosa aportació i dedicació al projecte i molt especialment els seus valors personals i la seva transparència, desitjant-li la millor sort en la seva pròxima etapa".

Ehrensperger va arribar al grup per liderar els plans d'expansió globals de la marca de moda nupcial i consolidar la xarxa de distribució de l'empresa, que va ser considerada aleshores com un "pas clau en la construcció del projecte futur de la companyia" per Palatchi.

L'any passat, però, les vendes de l'empresa van caure un 3%, fins als 160 milions d'euros, mentre que el benefici d'explotació va arribar als 48,7 milions d'euros, un 1% menys que un any abans.

Tejero ja formava part del comitè estratègic de la companyia, i fins fa tres mesos havia estat director general de l'Institut d'Empresa Familiar (IEF). Abans, el directiu havia exercit diversos càrrecs a companyies com Telefónica i Veo Televisión.

stats