Economia 29/11/2018

Escorcollen la seu del Deutsche Bank per una investigació sobre blanqueig de diners

La Fiscalia investiga dos treballadors del banc alemany relacionats amb els 'papers de Panamà'

Europa Press
1 min
El govern alemany es nega a injectar diner públic a Deutsche Bank, segons la revista Focus.

FrankfurtLes autoritats alemanyes han escorcollat aquest dijous diverses instal·lacions del Deutsche Bank, inclosa la seu de l'entitat, en el marc d'una investigació per presumpta col·laboració en el blanqueig de capitals per part de treballadors del banc alemany, que va sortir a la llum arran dels documents dels Offshore Leaks i els 'papers de Panamà'.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Des de primera hora del matí, uns 170 agents de la policia federal i la Fiscalia de Frankfurt han dut a terme escorcolls en sis edificis propietat del Deutsche Bank a les localitats de Frankfurt, Eschborn i Gross-Umstadt. Una portaveu de l'entitat ha confirmat a Europa Press que la policia està fent "una investigació en una sèrie d'oficines de l'entitat a Alemanya" i ha afegit que aquestes mesures estan relacionades amb els 'papers de Panamà'.

"Donarem més informació al seu moment. Estem col·laborant totalment amb les autoritats", ha insistit. Segons ha explicat la Fiscalia de Frankfurt, les investigacions se centren en dos empleats del banc de 50 i 46 anys, així com en altres treballadors "no identificats prèviament" en l'acusació de blanqueig de diners.

stats