Economia 11/11/2019

Rivera té l'excedència a CaixaBank i hi podria tornar

El ja expolític va ser membre de l'assessoria jurídica de La Caixa entre el 2002 i el 2006

Albert Martín
1 min
El ja exlíder de Ciutadans, Albert Rivera, en una imatge d'arxiu.

Barcelona[Consulta els resultats de les eleccions generals 2019 per municipis]

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Albert Rivera deixa la política i podria tornar a La Caixa. O, més concretament, a CaixaBank, l'entitat en què es va reconvertir l'antiga caixa d'estalvis.

Rivera va exercir dret, carrera de la qual és llicenciat, a l'assessoria jurídica de La Caixa. A l'entitat hi va guanyar unes oposicions internes i en total hi va treballar del 2002 al 2006. Fonts financeres han confirmat a l'ARA que Rivera té una excedència, tot i que ignoren si demanarà la plaça. L'extraordinària durada de l'excedència respon al fet que ha sigut un càrrec electe des d'aleshores.

"Ho he mamat a casa, de gent autònoma i treballadora". Així explicava aquest dilluns Albert Rivera la dimissió com a president de Ciutadans després de la històrica patacada electoral del 10 de novembre i la decisió de seguir la seva vida professional en un altre àmbit. Durant el discurs ha recordat que abans d'entrar en política era advocat i havia aconseguit emancipar-se.

Però el ja exlíder de Ciutadans, que fa 40 anys aquesta setmana, no ha donat pistes de quin serà el seu futur. "Tinc una professió, m'han ensenyat a casa a treballar", ha dit, tot i que no ha semblat que tingués decidit què faria: "Seguiré a la vida pública des d'algun lloc, des d'alguna feina".

stats