Economia 26/01/2015

Relleu a la presidència de la Sareb, el banc dolent

Belén Romana ha presentat la renúncia voluntària i el seu número dos i fins ara conseller delegat, Jaime Echegoyen, passa a ocupar la presidència de l'entitat

Ara
1 min
Jaime Echegoyen, nou president de Sareb. SAREB

MadridRelleu a la presidència del banc dolent després de més de dos anys de la seva creació. Belén Romana ha presentat aquest dilluns la seva renuncia voluntària davant del Consell d'Administració de Sareb. Jaime Echegoyen, fins ara número dos de Romana i conseller delegat de l'entitat, ha estat nomenat per unanimitat president executiu de la companyia.

El consell ha agraït "l'entrega, visió i lideratge" de Romana, y alhora considera que Echegoyen, "per la seva capacitat de lideratge, experiència i per les seves qualitats i humanes, és la persona apropiada per liderar Sareb en aquesta nova etapa".

Romana tanca una etapa en què, segons la societat, s'ha dut a terme l'objectiu inicial que tenia com a presidenta: ha passat de ser un projecte pactat amb les autoritats internacionals en el marc del rescat bancari a ser una empresa plenament operativa. Per al consell d'administració, Echegoyen serà l'encarregat de dirigir aquesta nova etapa la incipient recuperació del sector immobiliari de l'Estat.

Echegoyen ha estat, abans d'aterrar a Sareb, conseller delegat de Bankinter i màxim responsable de Barclays a Espanya i Portugal.

stats