Economia 14/07/2017

Seat obrirà una megabotiga a l'edifici Deutsche Bank del passeig de Gràcia

La firma automobilística inaugurarà el 2018 aquest espai de 2.600 metres quadrats, que tindrà quatre plantes, segons informa 'Expansión'

Ara
2 min
L’edifici del Deutsche Bank és a la confluència entre el passeig de Gràcia i la Diagonal.

BarcelonaSeat obrirà una megabotiga a l'edifici Deutsche Bank, situat al passeig de Gràcia, 109, que fa cantonada amb l'avinguda Diagonal. La companyia firmarà un contracte de deu anys amb el fons immobiliari KKH, actual propietari de l'edifici, segons avança aquest divendres 'Expansión'.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'edifici ocupa 2.600 metres quadrats i compta amb quatre plantes (un subterrani, la planta baixa i dues plantes més). Anteriorment havia sigut seu del despatx d'advocats Cuatrecasas. Des de Seat apunten que l'espai no només serà un concessionari, sinó que vol convertir-se en "un punt de referència de la ciutat". La botiga també inclourà un espai gastronòmic i un 'coworking', tot i que encara falta definir-ne les característiques.

La botiga, a més, pretén acollir activitats vinculades al Mobile World Congress, passarel·les de moda i presentacions. Una de les plantes es destinarà a oficines i activitats corporatives. Encara es desconeix, però, si Luca de Meo i Wayne Anthony Griffiths (president de Seat i vicepresident de vendes i màrqueting, respectivament) hi instal·laran els seus despatxos.

La notícia arriba tres dies després que es donessin a conèixer els resultats de la firma automobilística durant el primer semestre del 2017. Des que va començar l'any, Seat ha venut 246.500 vehicles arreu del món, un 14% més que el mateix període de l'any passat. Són les millors xifres de la companyia en els últims 16 anys. Aquests resultats el situen com a líder a Espanya, on va vendre 54.100 cotxes. Per models, el Seat Ibiza i el Seat León ocupen les dues primeres posicions pel que fa als vehicles més venuts a particulars.

Per posar a punt la nova botiga, KKH encarregarà una rehabilitació de l'immoble al despatx d'arquitectura OAB, encapçalat per Carlos Ferrater. Seat, amb seu a Martorell i filial de Volkswagen, va facturar 8.597 milions d'euros l'any 2016 i va registrar un benefici de 903 milions.

stats