Economia 30/01/2012

Damià Calvet, secretari de Territori: "S'ha jugat el partit fins a l'últim minut"

El secretari de Territori i Sostenibilitat diu a RAC1 que dijous, al llarg del dia, van saber que "Qatar trencava les negociacions"

Ara
1 min

BarcelonaLes entrevistes a la ràdio d'aquest dilluns als responsables de Spanair i del Govern evidencien diferències de percepció sobre com estaven les negociacions amb Qatar Airlines, l'aerolínia que tenia la clau per salvar Spanair de la fallida. Mentre el president de Spanair, Ferran Soriano, assegura que dimecres passat encara hi havia opcions, la Generalitat opina que en cap moment hi va haver una possibilitat real i que dijous és quan les possibilitats es van reduir a zero.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El secretari de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha assegurat a El món a Rac 1 que "dijous, al llarg del dia", és quan "sabem" que Qatar Airways "ha trencat les negociacions". L'endemà de trencar-se les negociacions hi havia prevista la reunió amb els departaments de la Generalitat que seguien el cas. És en aquella reunió on es comunica que el Govern deixaria "d'injectar més tresoreria". Al matí ja ho havia publicat El Periódico. Soriano ha dit que se'n va assabentar per la premsa.

stats