XARXES SOCIALS
Economia 28/02/2011

JP Morgan vol comprar un 10% de Twitter per 330 milions d'euros

L'acord encara no està tancat. La notícia arriba poques setmanes després que Goldman Sachs invertís 500 milions d'euros a Facebook

Redacció
1 min
El conseller delegat de Twitter, Dick Costolo, a Barcelona

BarcelonaEls fons d'inversió es llencen a la caça de les xarxes socials. L'empresa nord-americana JP Morgan està negociant la compra d'un 10% de Twitter per 450 milions de dòlars (330 milions d'euros al canvi actual), segons publica avui el Financial Times. Això significa que, segons JP Morgan, Twitter està valorada en 4.500 milions d'euros (3.300 milions d'euros)

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La notícia arriba poques setmanes després que Goldman Sachs invertís 500 milions d'euros a Facebook, valorant l'empresa de Mark Zuckerberg en 50.000 milions de dòlars.

No està clar si JP Morgan comprarà directament les accions a la companyia o si, per contra, les comprarà a alguns dels accionistes que ja existeixen. L'acord encara no està tancat, segons han informat persones properes a les negociacions.

Twitter està afrontant un procés de gran creixement, però encara no és una empresa amb beneficis. L'any passat, tot i registrar 33 milions d'euros, va acabar registrant pèrdues. Actualment té uns 75 milions d'usuaris.

La companyia va nomenar Dick Costolo com a nou conseller delegat a finals de 2010 amb l'objectiu de convertir Twitter en una empresa rendible.

stats